header website BSW

fr-UITMARKT

Cultuur is gezond
van harte workum
Cultuur is gezond
ZATERDAG
13 sept ’14
11:00-18:00 uur
Westersingel en Kerkgracht Sneek
PROEF HET
CULTURELE AANBOD
VAN WORKUM
op de fr-UITMARKT
standnummer 12
tussen hoofd- en kinder podium

Zet zaterdag 13 september in de agenda want dan vindt de fr-UITmarkt plaats! De eigen Zuidwest Friese Uitmarkt op, rond en langs de Kerkgracht en de Westersingel in Sneek.

Neem een voorproefje van het nieuwe seizoen op de verschillende podia, variërend van lokaal talent en singer-songwriters tot professionele acts. Doe je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid cultuur op bij de diverse stands van instellingen en aanbieders uit heel de gemeente: een scala aan smaken voor jong en oud. Stil je culturele honger door deel te nemen aan workshops en activiteiten en lest je dorst op één van de zomerse terrassen aan de Elfstedenroute. 

Komt dus langs op de fr-UITmarkt want Cultuur is gezond!

flyer Kunst in Workum

Deelnemers vanuit Workum op de fr UITMARKT :

Tjitske Andriesse  fotografie en ruimtelijk werk
Jan Kok schilderijen in olieverf
Kunst van Petra  beelden & schilderijen

Wolkom yn keunstsinnich Warkum. Welkom in een mooie Friese stad die bol staat van de kunst. Workum kent opvallend veel musea, waar verschillende kunstvormen te zien zijn. Uiteenlopende kunstenaars hebben hier hun galerie, vaak maar op een steenworp afstand van elkaar. In veel gevallen kunt u hen ook aan het werk zien in hun eigen atelier.

Die verbinding en die samenwerking zijn belangrijk. Zeker in deze tijd, nu wij als Fryslân bouwen naar 2018, het jaar dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa is. Samen dragen we cultuur uit en werken we aan een cultureel ijzersterke provincie, als attractie voor liefhebbers uit de hele wereld. Dat niet onze hoofdstad alleen deze functie heeft, laat Workum zien.
Geniet, ik wens u een inspirerende en mooie tocht.

Gedeputeerde Jannewietske de Vries
Provincie Fryslân
Deel