Persinformatie

Pers camera

Pers Informatie

Stichting Beeldenstad Workum is de pers graag van dienst voor informatie, beeldmateriaal en een verzoek tot interview.
Ook voor Kunst in Workum.

Hiervoor kunt u ons bereiken via:

  • Telefoon: 0515540451
  • E-mail:   @
  • Contactpersoon:  Cees van Stam

Kunstroute Workum 2020 komt te vervallen

Ook de route, gepland in het eerste weekend van mei, zal in Workum “stilletjes” aan ons voorbij gegaan. Het coronavirus heeft, zoals bij heel veel activiteiten, de planning  volledig doen veranderen.

Kunstroute 2019 Workum het bezoeken waard

Kunstroute 2019 Workum – het bezoeken waard Het is een mooie traditie dat in het eerste weekend van mei de ateliers en galeries in onze stad open zijn. Dat is dit jaar dus opnieuw het geval op 4 en 5………..

Genieten in Workum van kunst en cultuur

Genieten in Workum van kunst en cultuur “Kunst in Workum” op zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018

Bezoek de parel in Friesland

De woorden Bezoek de parel in Friesland komen van de oud-CdK Friesland Hans Wiegel. In ons jaarlijkse boekje over Kunst in Workum heeft de heer Wiegel dit jaar het voorwoord geschreven.

Friese kunstenaars verleden tot heden in Workum

Friese kunstenaars verleden tot heden in Workum Officiële opening van bijzondere kunstpanelen op  vrijdag 9 september om 16:30 uur in Galerie de Vereeniging, Sùd 13 Workum.

Gezichten van Workum

Gezichten van Workum Het is al weer bijna    3 jaar geleden dat we als bestuur van de Stichting Beeldenstad Workum het idee hadden om een cadeau aan te bieden bij de opening van de nieuwe Klameare.

Het is weer bijna zover. Kunstroute Workum

Het is weer bijna zover, op 2 – 3 mei en 10 – 11 mei wordt weer de Kunstroute Workum gehouden. Dit jaar is het eerste lustrum van de Kunstroute Workum, in 2000 zijn wij van start gegaan dus is dit………..

Voor meer informatie

Persberichten voorgaande jaren