De Kunstkring Workum organiseert jaarlijks de kunstmanifestatie “Kunst in Workum”.  In 2017 zal dat zijn het eerste weekend van mei (6-7). Overal ligt dan het nieuwe Kunst in Workum boekje klaar voor de bezoekers met de deelnemende kunstenaars, ateliers, galeries en musea van Workum. 
Wij proberen ook ieder jaar weer kunst te plaatsen bij de middenstand, in de etalages en de winkels en bij de horeca. Door het enthousiasme van de winkeliers en horeca is het mogelijk om kunstwerken van de deelnemers en gast-exposanten van de Kunstroute Workum te presenteren op verschillende plaatsen. De Workumse middenstand is een wezenlijk onderdeel van deze prachtige stad, door hun deelname aan Kunstroute Workum wordt Workum als kunst- en cultuurstad extra onder de aandacht gebracht.
 
Het tweede weekend van september, gelijktijdig met Open Monumentendag, wordt de tweede kunstmanifestatie “Kunst in Workum” gehouden.
 
 
In de maanden maart t/m december is ook nog de 2e zondag van de maand kunstroute Workum.
 
 

Deelnemers Kunst in Workum

Kunstroute Workum overzicht  deelnemers

Kunstroute 2e zondag van de maand

Vlag KIWIedere tweede (2e) zondag van de maanden maart t/m december openen zoveel mogelijk deelnemers  van Kunst in WORKUM speciaal voor U hun deuren voor de kunstroute Workum. U kunt dan van 13.30 tot 17.00 uur gewoon binnenlopen, rondkijken en kennismaken met de makers van al het moois dat u ziet. U kunt de deelnemers herkennen aan de vlag met Kunst in Workum.

Via de button deelnemers kunstroute kunt U zien wie er deze maand de deuren opent.     

Deel