Kunst & Cultuurstad Workum met het mooiste plein van Friesland

kunst in workum logo's

Kunst & Cultuurstad Workum

Workum heeft als de Kunst Cultuurstad veel te bieden. Een grote verscheidenheid aan galeries, ateliers en diverse musea biedt een grote diversiteit van kunstbeleving. Natuurlijk is Workum bekend door het Jopie Huisman Museum. Maar Workum heeft zoveel meer te bieden. Het mooiste plein van Friesland. Een perfecte plek voor een kop koffie, een lekkere lunch of een prima diner in de Elfstedenstad Workum.

Kunst in Workum

De kunstkring is een samenwerking tussen de in Workum woonachtige kunstenaars, de gevestigde kunstgaleries, het museum Jopie Huisman en het museum Warkums Erfskip.

Zo is de jaarlijkse kunstmanifestatie “Kunst in Workum” die samen met Beeldenstad Workum in het eerste weekend van mei  wordt georganiseerd het bezoeken waard.

Het jaarlijkse boekje van alle deelnemers vindt u onderstaand.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kunstzinnige kennismaking met

Volg de mooie serie van een ‘Kunstzinnige kennismaking’ met….. Iedere maand staat er weer een andere Workumse kunstenaar centraal.
Onderstaand de al verschenen afleveringen.

Geloof Hoop en Liefde over Workum

Workum GHL uitzending maandag 9-1-2017
GHL uitzending ma 9-1-2017
Workum GHL uitzending dinsdag 10-1-2017
GHL uitzending di 10-1-2017
Workum GHL uitzending woensdag 11-1-2017
GHL uitzending wo 11-1-2017
Workum GHL uitzending donderdag 12-1-2017
GHL uitzending do 12-1-2017