verhalenvertellers

CH2018 gaat ook in Workum van start met verhalen

CH2018 in Workum start ook met Verhalen

De aftrap in Workum op vrijdagavond 26 januari zal ook in het teken staan van elkaar  verhalen te vertellen en te beluisteren in winterwarme sfeer. Een spannende legende, een persoonlijke voordracht, een verhaal over een voorwerp. Het kan allemaal. Daarom een mooi begin van CH2018.

Op vrijdagavond stappen we daarom in de voetsporen van de Winterjûnenocht. Volgens goed Fries gebruik brengen we mensen bij elkaar om verhalen te vertellen en te beluisteren. Het gebeurt in musea, op bijzondere locaties en bij mensen thuis. En de deelnemende musea zijn die avond gratis toegankelijk.

Galerie De Vereeniging SÚD 13 in Workum is één van de vele locaties tijdens de verhalenronde van CH2018 in Friesland. Op vrijdagavond 26 januari 2018 kunt U in de Galerie luisteren naar vier verhalen. U bent van harte welkom! De deur is open vanaf 18.30 uur. De twee andere locaties in Workum die avond zijn Warkums Erfskip in de Waag en het Jopie Huisman-museum. De vertelrondes  op deze drie locaties zijn op gelijke tijdstippen met gelijke pauzes. Als gevolg hiervan kunt U de pauze benutten om van locatie te wisselen.

Ten slotte nodigt Galerie de Vereeniging U van harte uit om na afloop rond 22:00 uur onder het genot van een drankje over deze unieke avond na te praten.

Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa …

Leeuwarden is met Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Het programma bestaat uit 60 grote projecten en honderden ideeën uit de mienskip.
 

Vindt u dit artikel leuk of informatief, deel het!